Siirry sisältöön

Mustalaiset osa 2 – voiko Suomi koskaan vapautua taakastaan?

27.06.2012

Tässä artikkelissa tarkastelemme sitä millä tavalla Suomi ja suomalaiset voisivat vapautua mustalaisista(”mustaloisista”) aiheutuvasta painolastistaan. Tarkastelemme myös mitkä tekijät vaikeuttavat tämän ongelman ratkaisua.

On selvää, että mustalaiset ovat taakka Suomelle ja suomalaisille. Romanit ovat taloudellinen ja sosiaalinen painolasti. Mustalaiset käyttävät yhteiskunnan etuja antamatta niitä juurikaan takaisin. Tämän lisäksi ne hankkivat lisätuloja rikollisuudella suomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja varallisuuden kustannuksella. Lyhyesti sanottuna mustalaisten elintaso Suomessa on vain ja ainoastaan lähtöisin tavallisten suomalaisten selkänahasta – näin on ollut jo pitkään (kts. mm. artikkeli: ”Mustalaiset-syntyneet loisimaan” https://ubipatriaibibene.wordpress.com/2010/05/26/mustalaiset-syntyneet-loisimaan/ )

Jos tälle mustalaisten loisimiselle ja vahingonteolle halutaan laittaa loppu, mitä se tarkoittaa?

Käytännössä se tarkoittaa:

 • Karkoitus(poistaminen yhteiskunnasta)
 • Suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin sulauttamisen tehostaminen

Tarkastelemme kohtia tarkemmin.

Yhteiskunnasta poistaminen. Romaneja ei oikein voi karkoittaa takaisin loisimastaan yhteiskunnasta sinne mistä ovat tulleetkin, koska ei ole mitään ”mustalaisvaltiota”. Mustalaiskulttuuri on rakentunut elämään toisten yhteiskuntien sisällä – tai siivellä. Se on paljon myös kiertolaiskulttuuria. Tätä kulttuuria suomalaiset ovat saanet sisällään elättää jo pidemmän aikaa.

Suomi ei ole ainut maa joka kärsii mustalaisista. Mustalaisten karkoittaminen vaatisi yhteistyötä muiden valtioiden kanssa neuvoteltaessa alueesta, jonne mustalaiset voisivat perustaa oman itsenäisen valtion. Näin mustalaiset voisivat itse vastata omista teoistaan ja nauttia työnsä tuloksista tai kärsiä velttoilun tuomat haitat. Eikä niin, että nyt mustalaiset nauttivat loisimisestaan ja muut kärsivät siitä.

Mustalaisten poistamiseen isäntäyhteiskunnasta liittyy kuitenkin asioita kuten kansalaisoikeudet (vaikka mustalaiset eivät ole suomalaisia he ovat Suomen kansalaisia), ihmisoikeudet, tietyt arvot ja ajatusmaailmat. Näistä enemmän myöhemmin.

Suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin sulauttamisen tehostaminen. Vuosikymmeniä mustalaisten sulauttamiseksi suomalaiseen yhteiskuntaan on käytetty myönnytyksiä ja etuuksien jakoa. Tämä kaikki on otettu suomalaisilta. Kiittämättömyydessään mustalaiset ovat näyttäneet keskisormea näille ponnistuksille mm. rikollisuudella, röyhkeydellä ja yhteiskuntaan sopeutumishaluttomuudella. On aika kokeilla jotakin muuta.

Koska mustalaiset eivät halua olla osana tätä yhteiskuntaa ja tehdä osaansa velvollisuuksista, ei heillä tarvitse olla samoja oikeuksiakaan. Mustalaisten kohdalla sosiaalietuuksia, kuten työttömyyskorvauksia, toimeentulotukea ym. vähennetään. Näiden etuuksien saaminen tulisi mustalaisille palkkioluonteiseksi: kun mustalainen osoittaa haluja ja tekoja sulautua suomalaiseen yhteiskuntaan(koulutus, työntekeminen, mustalaiskulttuurin hylkääminen ym.) ja sen velvollisuuksiin, hänen oikeutensa myös kasvavat. Jos mustalainen valitsee loisimisen ja suomalaisten hyväksikäyttämisen, ei suomalaisilla ole velvollisuutta tämän kaiken ylenmääräiseen kustantamiseen.

Mitä siis ovat ne esteet, jotka vaikeuttavat mustalaistaakan purkamista edelläesitetyillä tavoilla? Kuten aiemmin tuli esille, esteitä ovat tietty ajatusmaailma ja tietyt arvot, joihin liittyvät mm. kansalais- ja ihmisoikeudet. Näitä asioita ja käsitteitä emme tässä yhteydessä tarkemmin käsittele tai analysoi. On hyvä kuitenkin tuoda esille sitä kuinka nämä tekijät tulevat esille tämän artikkelin aiheen valossa. Ja TÄRKEÄÄ: Se, että pohdin kansalais- ja ihmisoikeuksien tiettyä osaa tämän artikkelin kontekstissa EI tarkoita sitä että vastustaisin yleisesti kansalais- ja ihmisoikeuksia. Ajatus on siinä, että pohdin niiden suhdetta toisiin yhteyskunnallisiin ilmiöihin.

Sitten itse asiaan.

Kansalaisoikeudet. Tietyn maan kansalaisilla on tietyt perusoikeudet – perusoikeuksien yhteydessä asiaan kuuluvat myös velvollisuudet.

Nostan pohdintaan sen, että jos joku ryhmä, kuten mustalaiset Suomessa, pitkäaikaisella toiminnallaan osoittavat ja viestivät sen, että he haluavat vain oikeudet eivätkä velvollisuuksia niin tuleeko tämän antaa jatkua? Kuinka kauan se voi jatkua, eli kuinka paljon yhteiskunnassa voi olla pelkkiä oikeuksien nauttijoita suhteessa oikeuksien käyttäjiin ja velvollisuuksien tekijöihin? Sillä jos tämä suhde tulee liian epätasapainoiseksi, oikeuksiin ei enää ole niitä edellytyksiä mitä silloin kun oikeuksien käyttämisen lisäksi myös velvollisuudet täytetään.

Ihmisoikeudet. Ihmisoikeudet liittyvät osaltaan kansalaisoikeuksiin, ne ovat kuitenkin geneerisempiä, perustavanlaatuisempia. Tämän artikkelin kannalta olennaista osaa ihmisoikeuksista voidaan sanoa vaikka yhdenvertaisuusajatukseksi. Voiko mustalaisryhmää kohdella eri tavoin kuin kantaväestöä, kuten esitin kohdassa ”suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin sulauttamisen tehostaminen” mm. sosiaalietuuksien kontekstissa? Sitovatko ihmisoikeudet tältä osin jonkun maan ja kansan kädet tehden sen voimattomaksi sellaista ryhmää kohtaan, joka haluaa vain nauttia ko. maan etuuksista. Ajatus että oikeudet ja velvollisuudet kävelevät käsi kädessä asettuu vastaan ajatusta ihmisoikeuksista(tai sen osaa), tarkemmin sanottuna yhdenvertaisuusajatusta? Kumpi on parempi arvo: jonkin kansan oikeus maansa ja työnsä hedelmiin vai geneeristen oikeuksien tuoma mahdollisuus loisimiseen?

Tietyt ajatusmaailmat. Suomi kuuluu kaikille. Ei ole maita tai kansoja. Rajat ovat poistettava. Maailman yhteisö. Vapaa liikkuvuus. Vähemmistöjen suosiminen enemmistöjen kustannuksella, eli enemmistön syrjiminen. Monikulttuurisuus. Globalismi.

Muunmuassa kaikki nämä liittyvät siihen, ettei Suomi voi puuttua mustalaisten hyväksikäyttävään elämäntyyliin. Näiden arvojen käytännön hinnan maksavat tavalliset suomalaiset.

Lopuksi vielä huomio liittyen uusiin vähemmistöryhmiin joita Suomeen on jatkuvasti useita muodostumassa ja on muodostunut mm. epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan ja monikulttuurisuusideologian seurauksena. Näiden uusien vähemmistöryhmien sulauttaminen suomalaiseen yhteyskuntaan ja kulttuuriin on usein jopa vaikeampaa kuin romaniryhmän sopeuttaminen. Kun mustalaisten sopeuttaminen ei ole onnistunut niin kuinka voidaan ajatella että muidenkaan onnistuu. Suomen taakka vain kasvaa.

Kunta ostaa mustalaisille asut, joita käytetään apuna rikollisessa toiminassa.

Kuva                  Kuva

 

 

Mainokset
12 kommenttia leave one →
 1. Masa permalink
  28.07.2012 6:56 pm

  Minulle tulee ongelman ratkaisemiseksi mieleen myös kolmas, tehokkaampi vaihtoehto. Siitä vaan ei parane netissä puhua.

 2. Nimetön permalink
  22.01.2013 12:38 am

  olet varmaaan niitä raukkoja jotka on saaneet selkää mustalaisilta tai pelkäätte niitä niin kovasti että ette uskalla edes paskantaa , suomen rikollisuudesta 88prosenttia teekee suomalaiset itse ja loput on sit vähemistöjen edustajien esim just mustalaisten venäläisten ja muiden mutta miksi et ole nimeäsi julkaissut kerta olet tuota mieltä miksi piiloutua netin taakse , olen itse romani-oikeukseien edustaja ja tästä kertomuksesta jota kirjoitit niin voi käsittää että olet rasisti eli natsi suomeksi ja sinun henkilö tierot tulaan otta ylös koska asiasta tehdään rikos-ilmoitus polisille kunnian loukkaus sekä kansan yllytys rasismiin TV Anne Aaltonen suomen vähemistö kansan edustaja

  • Nimetön permalink
   11.06.2013 6:20 pm

   Hirveästi kirjoitusvirheitä tekstissäsi, ja ihan tiedoksi jatkossa, NATSI on Kansallis-sosialisti Suomeksi

  • Nimetön permalink
   11.06.2013 6:31 pm

   Huvittavin lause tekstissäsi on ”saaneet selkää mustalaisilta” eli toisin sanoen myönnät kyseisen vähemmistön taipuvuuden väkivaltaiseen käytökseen, ja myös samalla epä kunnioituksen Suomen lakia kohtaan ja sopeutumattomuuden yhteiskunnan sääntöihin. Tekstissäsi syyllistyt itse kunnian loukkaukseen rasisti nimittelyllä sekä viittauksella suomalaiseen rikollisuuteen. Ihmetyttää myös että eikö Romanit sitten ole Suomalaisia???

  • Nimetön permalink
   05.01.2019 1:20 pm

   Romaneja on 10 000 suomessa. Suomalaisia on 5 miljoonaa. Tietysti niistä viidestä miljoonasta löytyy enemmän rikollisia, kuin 10 000 Romanista. Se vain, että vankilapopulaatiosta Romaneilla on suuri yliedustus väkeen suhteutettuna. Miehiä on 25 kertaa enemmän, ja Naisia 100 kertaa enemmän vankiloissa kuin suomalaisia, tietenkin väkeen suhteutettuna.

 3. 10.05.2013 2:17 pm

  Kyllä kultuuri silloin kun se esintyy tälläisenä, muodostaa valtion valtion sisälle.

 4. Kari Ruusuvuori permalink
  27.07.2013 10:22 pm

  Kyllä mannet ovat turhake ja ihan suuri rasite Suomessa, ihan joutosakkia, joka kuuluisi jollekin saarelle asumaan ja kaikki veneet pois. Tai vielä parempi olisi jos koko sakki vietäisiin Floridan soille allegaattorien sapuskaksi. Tämä lahkeenheiluttaja varaskansa ei juuri koskaan tee töitä, ei näe mitään vaivaa minkään eteen, paitsi varastamisen, kuluttaa yhteiskunnan varoja ja tekee muita rikoksia. Em. Tekstistä voi lukea, että kirjoitustaitokin on ekaluokkalaisen tasoa. Ja jos tuollainen idiootti on ”edustaja”, ei asiat varmasti parane.
  Afrikassa on sopivia aavikoita, jossa voitte elää, menkää sinne.

 5. Nimetön permalink
  09.06.2014 11:26 pm

  OLEN SAMAA MIELTÄ MANNEISTA EI OLE MINKÄÄNLAISTA HYÖTYÄ SUOMEN YHTEISKUNNALLE, VARASTELEVIA, VALEHTELEVIA, AGRESSIIVISIA, RÖYHKEITÄ, LAISKOJA. MITÄ POSITIIVISTA VOISI MANNEISTA SANOA ? EI OIKEASTAAN YHTÄÄN MITÄÄN. MANNET PITÄIS HÄVITTÄÄ MAAPALLOLTA KOKONAAN KOSKA EI NIISTÄ OLE MITÄÄN MUUTA KUIN PELKKÄÄ HARMIA JA YHTEISKUNNAN KUORMITUSTA.

 6. Nimetön permalink
  09.06.2014 11:38 pm

  Suomeen kaivataan väkevää ja organisoitua suomalaisyhteisöä jonka päämääränä on ajaa mustalaisloiset pois täältä. Jokainen mustalainen joka tulee meikäläisen tielle pääsee vähintään sairaalaan tai mullan alle.

  • Dan permalink
   21.10.2014 3:36 am

   Mä olen mustalainen, olen käynnyt peruskoulun loppuun, opiskellut kaksi ammattia (toiminut yrittäjänä kolme vuotta) ja nyt opiskelen lukiossa.

   • Anonyymi permalink
    29.08.2015 4:28 pm

    Aika oudossa järjestyksessä olet touhunnut, jos olet ensin opiskellut kaksi ammattia ja toiminut yrittäjänä ja sitten palannut koulun penkille johonkin lukioon. Hassua.

 7. Roman7 permalink
  16.10.2018 9:24 pm

  Kyllä oot katkera ihminen näkee että ei oo muuta elämää sulla he he tv romani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: