Siirry sisältöön

Jälleen on aika (muisto)juhlia itsenäisyyttä

05.12.2011

Huomenna vietämme itsenäisyyspäivää. Vuosi vuodelta itsenäisyyspäivän juhlinta on minulle ollut haaleampaa. Kasvanut tietämykseni yhteiskunnallisista asioista on paljastanut minulle niiden perusteiden häviämisen, mitkä oikeuttaisivat ja mahdollistaisivat itsenäisyyden juhlimisen täysin sydämin. Suomi on menettänyt ja menettämässä niitä tekijöitä ja piirteitä, jotka tekevät siitä itsenäisen valtion. Suomalaiset kansakuntana ovat menettäneet ja menettämässä niitä piirteitä jotka tekevät siitä vapaan kansan.

Mitkä ovat siis ne tekijät, jotka määrittävät sen että valtio on itsenäinen? Eräs on tietysti itsemääräämisoikeus. Suomi säätää ja valvoo itse omat lakinsa. Suomi hallinnoi itse omaa aluettaan. Nyt kuitenkin laillista määräysvaltaa on vuosien ajan siirretty Euroopan unionin (EU) alle. EU:n joka on kovaa vauhtia menossa valtioiden liitosta liittovaltioksi. Suomi tulee tässä asetelmassa olemaan pieni, syrjäinen, epäautonominen provinssi.

  Itsenäisellä valtiolla on oma valuutta. 1990-luvun alkupuolella kun käytiin keskustelua EU:hun liittymisestä eräät tahot vakuuttelivat ettei Suomi tule EU:hun liittymisen myötä menettämään omaa valuuttaansa, markkaansa. Todennäköisesti nämä opportunistiset roistot tiesivät varsin hyvin että EU:hun liittyminen vie myös Suomelta tämän itsenäisyyden piirteen.

Suomen markka

Itsenäinen valtio huolehtii omasta puolustuksestaan, sillä on omiin olosuhteisiinsa sopiva oma armeija. Tänä päivänä puolustusmäärärahoja leikataan. Armeija on muutosten ja supistusten edessä. Kansallinen reserviarmeija on muuttumassa erilaisiksi kriisinhallintajoukoiksi, joissa Suomesta tulevat sotilaat ovat yhtenä osana. Tällainen erikoistunut palkkasotilaitten jaosto ei ole kykeneväinen puolustamaan omaa maataan. Tällöin Suomen kyky puolustaa isänmaataan on menetetty.

Itsenäinen valtio on mahdollisimman omavarainen. Itsenäinen valtio pystyy tuottamaan kansalleen peruselämään tarvittavat hyödykkeet kuten ruoan, energian, terveyshuollon, valtion runkoinfrastruktuurin ja edellisessä kappaleessa mainitun puolustuksen. Tässäkin Suomen suunta on huolestuttava. Suomi on mukana kehityksessä jossa omavaraisuusaste heikkenee valtion hallinnoimien laitosten yksityistämisessä, sekä kun energiaa hankkitaan ulkomailta. Myös ruokatuotannon omavaraisuusaste heikkenee, jos Suomi ei pidä yllä omavaraista peruselintarviketuotantoaan.

Yllä oli muutamia seikkoja jotka tekevät valtiosta itsenäisen. Vuosina 1939-1945 Suomi taisteli niiden asioiden puolesta jotka tekevät valtiosta itsenäisen. Silloin tavallisesta suomalaisesta kansasta nousi voima ja tahto, sekä uhrihenki joka mahdollisti itsenäisen ja vapaan elämän tuleville sukupolville. Nämä Suomen sankarit antoivat kaikkein kalleimmansa, eli elämänsä Suomen itsenäisyyden puolesta. Kansa taisteli, jotta Suomen maaperällä eivät vaikuttaisi muut lait kuin Suomen lait. Suomen kansa vuodatti verta jotta Suomessa ei olisi vallalla muu ideologia kuin mikä tulisi suomalaisesta kansakunnasta. Suomen kansa menetti parhainpansa sotakentillä jotta Suomen maaperällä ei marssisi vieraita kansoja.

Kun nyt kuitenkin katsomme Suomea tänä päivänä, näemme – kuten yllä tuli esille – Suomi ei enää määrää omista asioistaan samalla tavalla kuin ennen. Tänä päivänä näemme kuinka Suomen kansalle vierasta ideologiaa käytetään lyömäaseena hajottamaan kansallisvaltiot, luomaan hämmennystä ja heikkoutta monikulttuurisuuden myötä. Osaltaan tämä ideologia tekee Suomesta puolustuskyvyttömän sitä uhkaavia vaaroja kohtaan. Tarkemmin sanottuna tämä ideologia tuo myös nämä uhkat ja vaarat Suomen omalle maaperälle. Kun katsomme Suomen katukuvaa tänä päivänä näemme kuinka siellä laahustaa ja lymyilee aivan vieraita ihmisiä vieraista ja kaukaisista maista. Nämä ihmiset ovat irti – ja tulevat olemaan – siitä suomalaisesta verenperinnöstä ja historiasta mikä meidät suomalaiset sitoo tähän kauniisen maahan ja kulttuuriimme.

Kuten allaolevassa laulussa lauletaan: ”kaikki mikä on joskus voitettu on kohta menetetty.”

http://www.youtube.com/watch?v=o79m2xnYD3k

Vuosina 1939-1945 Suomen kansa torjui maata uhanneen suoran hyökkäyksen. Nyt Suomen kansa on epäonnistunut torjumaan sitä kohdanneen epäsuoran hyökkäyksen (katso tarkemmin kolmiosainen artikkelisarjani:”Kotimaata kohti suuntautuvien hyökkäyksien muodoista” https://ubipatriaibibene.wordpress.com/2009/12/10/kotimaata-kohti-suuntautuvien-hyokkayksien-muodoista-osa-1-suora-invaasio/ ).

Jotta Suomi olisi jälleen itsenäinen ja Suomen kansa vapaa, olisi nyt Suomen kansasta kummuttava se sama tahto ja se sama voima mikä pelasti meidät aiemmin suoralta hyökkäykseltä. Tuo yhtenäinen, vahva ja rohkea voima voi vieläkin muuttaa asioita paremmaksi ja torjua Suomea kuristavan epäsuoran hyökkäyksen. Vain näin voimme varmistaa itsenäisen Suomen jälleen perintönä tuleville sukupolville, kuten se on aiemminkin varmistettu!

Mainokset
One Comment leave one →
  1. Maa on niin kaunis ! permalink
    06.12.2011 2:58 am

    Tässä pieni itsenäisyyspäivän runoinspiraationi: Sisu suosi suomalaista,suosi suomalaisen itsenäistyä,ei sirpikkään maata niittänyt eikä velivenäjän isänmaatamme vallannut! Hyvää ja rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille!

    Tässä linkissä iso-isäni ja hänen veljensä.
    http://www.kolumbus.fi/leo.mirala/Miinala/TziganatX.htm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: