Skip to content

Suomen kristallipallo

26.11.2010

Suomella olisi hyvä mahdollisuus katsoa omaa tulevaisuuttaan maahanmuuton ja monikulttuurisuuden suhteen muualta Euroopasta ja Pohjoismaista. Kuinka Esim. Ranskassa ja Belgiassa toteutuu monikulttuurisuus? Ovatko maahanmuuttajat rikastuttaneet Ranskaa ja muita Euroopan valtioita niin taloudellisesti kuin henkisestikin? Ruotsissa ollaan useita vuosia edellä Suomeen verrattuna monikulttuurisuus ihanuudessa. Onko Ruotsi aivan haltioissaan maahanmuuttajista?

Kuten on selvää monikulttuurisuushankeet ovat epäonnistuneet. Mellakat, ghettoutuneet kaupunginosat, viharikokset, väkivalta, raiskaukset, kantaväestön kulttuurin heikentyminen, elämisympäristön muuttuminen, epävarmuus ja elämänhallinnan lisääntyvä menettäminen (vrt. epätosi ”monikulttuurisuus on väistämätöntä – mantra”) ovat tulleet löyhää maahanmuuttoa harrastaneiden maiden vitsaukseksi. Maahanmuutto ja monikultturisuus ovat olleet taloudellinen taakka ja ennen kaikkea henkinen kärsimys kantaväestölle. Voittajia tässä ovat olleet vain ne elintason perässä Eurooppaan tulleet maahanmuuttajat, sekä tietysti se osa (vaikea arvioida kuinka iso osa, ei ainakaan enemmistö) maahanmuuttajista jotka ovat oikeasti pelastuneet kuolemalta, kidutukselta ym. turvapaikkansa ansiosta (tosin heitä vähän hankala sanoa voittajiksi koska ovat pakon edessä joutuneet jättämään kotimaansa ym.). Voittajiin voi lisätä myös ne yksityishenkilöt jotka ovat taloudellisesti hyötyneet maahanmuuttajien hyysäämisestä ja isänmaansa vahingoittamisesta.

Suomella olisi nyt mahdollisuus nähdä omaan tulevaisuuteensa ja muuttaa tuhoon johtavaa kurssiaan ajoissa. Muun Europaan tapahtumat tänä päivänä ja lähimenneisyydessä ovat tavallaan kristallipallo mistä Suomi osaltaan voi ennustaa tulevaisuuttaan. Kristallipallon näkymiä apuna käyttäen muun tiedon avulla Suomi voi muodostaan näkemyksen tulevaisuudestaan, huomata se ja reagoida siihen. Nyt on jo kiire muutta kurssia, mutta se ei ole myöhäistä! Tarvitaan tietoa, päätäväisyyttä ja rohkeutta tehdä oikein. Nämä toimet tulevat nimenomaan kansasta itsestään. Tavallinen kansa on nimittäin juuri se, joka tulee jäämään pahasti tappiolle monikulttuurisuudessa ja hallitsemattomassa maahanmuutossa. Heidän on toimittava!

Näiden ihmisten joiden on aika tehdä asioita oikein itselleen ja jälkipolville, tulisi vähintään edes tietää mitä tulevaisuus pitää sisällään jos mitään ei tehdä. Tämä on vähimmäisseikka. On reilua että nämä ihmiset tietävät suurinpiirtein mikä heitä ja jälkikasvua tulevaisuudessa odottaa kun he kannattavat – tai ovat passiivisia – monikulttuurisuutta ja maahanmuuttoa . Heillä on oltava mahdollisuus valita ennen kuin on liian myöhäistä.

Mihin heidän on oltava valmiita? Kysyn teiltä suomalaiset, kysyn vanhemmilta, lapsilta teiltä kaikilta oletteko valmiit siihen tulevaisuuteen mikä odottaa? Onko monikulttuurinen Suomi se maa missä haluatte lapsenne tulevaisuudessa varttua, elää ja tulla vanhemmiksi? Onko se ympäristö missä haluatte itse vanhuutenne viettää? Katsotaan mitä kristallipallon avulla näemme.

Kulttuurimme heikentyminen. Kun monikulttuurisuutta väkisin ajetaan Suomeen, niin silloin siellä olemassaoleva kulttuuri joutuu tulilinjalle. Ihmisten automaattinen eläminen omassa kulttuuriympäristössään muuttuu väkinäisemmäksi, varovaiseksi. Jos aiemmin omassa kulttuurissa eläminen oli mutkatonta, tiedostamattomasti tapahtuvaa, itsestään selvää, monikulttuurisuuden aikana se ei sitä ole. Normaalisti sujuva asia muuttuu ja se saa negatiivisia piirteitä. Joitakin oman kulttuurisi asioita et voi tehdä kun se ei sovi muiden kulttuuriin ja/tai sinun pitää varoa tekemisiäsi. Ajan myötä suomalainen kulttuuri laimenee ja katoaa. Tilalla on sekalainen kulttuurimössö, jossa ei oikein kukoista mikään kulttuuri. Tai sitten vallalla on joku kulttuurikamppailun voittanut muu kulttuuri kuin suomalainen. Oletteko valmiit tulevaisuuteen jossa ei ole suomalaisuutta, eli sitä mitä te olette?

Ghettoutuminen. Kuten on käynyt esim. Ranskassa, Belgiassa ja Ruotsissa maahanmuuttajien integroituminen on epäonnistunt myös niin että on päässyt syntymään kaupunginosia jotka ovat väestöltään isolta osin tai kokonaan ei-kantaväestöä. Sinne syntyy pieniä ”valtioita” valtion sisään. Näillä alueilla ei samalla tavalla voi esim. yhteiskunnan palvelut toimia, eikä siellä kantaväestön edustajat voi oleilla. (kts. Esim. http://verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=39499:tanska-purkaa-maahanmuuttajien-ghetot&catid=10:ulkomaat-paeaeuutinen-&Itemid=6

Näillä alueilla ovat vallassa maahanmuutajat. Näiltä alueilta kumpuaa mellakat ja muunlainen yhteiskunnallinen rauhattomuus. Oletteko valmiit olemaan pakolaisia oman kotimaanne, isänmaanne sisällä oman ja lastenne turvallisuuden taataksenne?

Rikollisuus. Erilaisiin etnisiin ryhmiin liittyy rikollisuutta joka tulee heidän mukanaan suorasti tai epäsuorasti. Kuten tänä päivänä jo Suomessa on tilastoista nähtävissä että useat maahanmuuttajaryhmät tekevät rikoksia – varsinkin tiettyjä rikoksia – moninkertaisia määriä verrattuna kantaväestöön(esim raiskaukset). Eräs rikollisuutta lisäävä muoto ovat esim. rikollisjärjestöt (http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Poliisi+V%C3%A4kivaltainen+katujengi+haluaa+levitt%C3%A4yty%C3%A4+Suomeen/1135258930671

Ryöstöt, murrot, viharikokset ja väkivaltaiset välienselvittelyt tulevat lisääntymään kulttuurisessa ja etnisessä sekamelskassa. Oletteko valmiit turvattomampaan Suomeen?

Taloudellinen taakka. Maahanmuutto ja monikulttuurisuus tulee maksamaan paljon veroeuroja tulevaisuudessa. Joidenkin vuosien kuluttua suorat ja epäsuorat kustannukset liikkuvat isoissa summissa. Kuluja on hankala arvioida, mutta summa tulee olemaan useita miljardeja. On selvää että tämä raha on pois jostain muusta. Oletteko valmiita kiristämään vyötä?

Vähemmistönä omassa maassaan. On arvioitu että joissakin Euroopan maissa kantaväestö, esim. ranskalaiset voivat hyvinkin olla vähemmistönä omassa maassaa noin vuosisadan vaihteessa. Eikä tähän ole kovin pitkä aika(vrt. http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Kantasuomalaisista+voi+tulla+v%C3%A4hemmist%C3%B6/1135258696841). Toivottavasti tuolloin uusi enemmistö on yhtä massiivisen suvaitsevaista kuin kantaväestöllinen vähemmistö on ollut omalla enemmistökaudellaan. Todella surullista ja kaameaa olisi jos Etelä-Afrikan kaltainen tilanne toistuisi. Siellä valta-asetelman vaihtuminen ei tuonut harmoniaa, vaan raakuuksia.

http://afrikaner-genocide-achives.blogspot.com/

Jos kaikesta tästä huolimatta haluatte jatkaa nykyisellä – tai pahemmalla – maahanmuutolla ja monikulttuurisuudella, toivon todellakin että tulevaisuudessa ette te ja teidän jälkeläisenne jää omassa maassanne, Suomessa sinne muuttaneiden jalkoihin. Toivon että tulevaisuudessa suomalaisten sinisilmäisyys ei kostaudu suomalaisille kovalla tavalla niin että he tulevat olemaan raa`asti sorrettu ryhmä omassa maassaan, isänmaassaan.Mainokset
5 kommenttia leave one →
 1. JOHannA permalink
  31.08.2011 5:46 am

  TĨYTTĨasiAa. nä¨ppäïmet ei toimi vielä¨kkä¨ä¨muttA KYLLĨNĨĨVarmAan sAat jotAKI SELEKOa 😀 oot ihAN OIKEESSa siinä¨että¨ulkomAalAISET Halveksii suomALaisiA NaisiA, ITE TII’ĨN SEN SIITĨETTĨITĨMaiset miehet kyylä¨ä¨jA Kattoo hALVEKSUVasti, se on todellA INHOTTavAa jA Vastenmielistä¨, oon kyllä¨näÿttä¨ny semmostA NaAMaA NIILLE ETTĨJOHan on loppunu se helevetin mulukoilu 😀 ilettä¨viä¨limANULJaskojA, Ja lisäÿs tiiä¨n AINaki yhen jokA EI OO SEMMONEN, SE Sano että¨se ei hALUa ollA ”OMIENSa” kANSSa missä¨ä¨n tekemisissä¨, koskA OVat juurikin sitä¨omAN MaANSa mä¨mmiä¨ niinku jo ilmAISIT SEN 😀 Ja se sANO ETTĨSILLĨON TULEVaisuus tä¨ä¨llä¨, oulussA (jALKapALLOILIJanA), Ja usko pois, se on hyvä¨jä¨tkä¨se! 😀

 2. 11.09.2011 12:13 am

  Kiitos kommenteistasi. Onpa näppäimesi tosiaan vähän sekaisin, mutta kyllä selkoa saan.

  Joidenkin maahanmuuttajien harjoittama suomalaisten halveksunta ei ole kaikessa ikävyydessään pahimpia maahanmuuton huonoja seurauksia. Kuitenkin se on sellaista, mitä joka päivä suomalaiset saavat nykyään kokea täällä monikulttuuristuvassa Suomessa. Joissakin kaupungeissa tosin saadaan jo varsin paljon tukehtua monikulttuuriseen ”rikkauteen”. Olennaista on se, että halveksunta ei ole mikään yksittäisilmiö, vaan se on osana kulttuuria mikä tulee maahamme maahanmuuttajien mukana. Näin se on yhteiskunnallinen ilmiö. Vaikka kaikki maahanmuuttajat eivät halveksi, kuten sinäkin mainitsit ”hyvän jätkän” joka ei ole omiensa parissa, se ei poista sitä että maahanmuuton seurauksena Suomessa on nyt tällainen ikävä ja ärsyttävä piirre, eli halveksinnan kohteeksi joutuminen omassa maassaan.

  Mielestäni tällaiseen yhteiskunnalliseen ilmiöön suomalaisten Suomessa ei tarvitsisi alistua. Oikeastaan tällaista ei olisi pitänyt päästää edes tapahtumaan.

  Hyvä että olet viestinyt nonverbaalisesti näille ”iljettäville limanuljuskoille”, että Suomessa on naisia jotka eivät hyväksy halveksuntaa. Täällä on myös sellaisia miehiäkin.

  • JOHannA permalink
   19.09.2011 3:01 pm

   niille on pAKKO NĨYTTÄ¨Ä ETTĨMINUa ei kohdellA NOIN. Ja onneksi ovAT YMMĨRTĨNEET ”VIHJEENI” xD. MONI Nainen ei nimittäïn uskALLa tehdä¨ASIalle mitä¨ä¨n koskA PELKĨĨVĨT, MUTTa minä¨olen suomALainen jA MINĨEN PELKĨĨNĨYTTĨĨOMassA MaASSani mielipiteitä¨ni. se on pAKKO, KOSKa pelkkä¨ei, ei riitä¨, eivä¨t ymmä¨rrä¨sitä¨sAnAa ilmeisesti -.- ootAN INNOLLa että¨sAat kirjotettuA JOTain uuttA TĨNNE BLOGIIN :p Ja nimittäïn tä¨mä¨mAahANMUUTTO PolitiikkA ON alkANUT HUOLESTUTTamAan, vARSINKIN KUN TIETĨĨMITĨMONELLE MUULLE MaALLE ON KĨYNYT, MONIKULTTUURISUUS ON Kaunis AJatus muttA EI TOIMI KĨYTĨNNÖSSĨ KUTEN ISĨNI Sanoi kommunismistA. OLETKOS MUUTEN LUKENUT HallA-ahon blogiA? SIELLĨKIN ON aikA Paljon tekstiä¨, tosin ne ei ole kirjoitettu yhtä¨mielenkiintoisellA TavALLa kuin sinun tekstisi 😀 nä¨mä¨nä¨ppäïmet ovAT VĨHĨN ParANTUNEET, EI ENĨĨĨLYTTÖMĨSTI VammAILE..HEH.. MINUakin ä¨rsyttä¨ä¨ne kAIKKI HYYSĨĨJĨT Ja inhoAN SanAa suvAITSEVainen. huhhu 😀

   • 27.09.2011 2:53 pm

    Hyvä. Kuten tosiaan kirjoitit, niin moni nainen – ja mies – pelkää puuttua kohtaamaansa huonoon kohteluun. Kuten myös isänmaansa huonoon kohteluun he eivät uskalla asiaankuuluvalla tavalla reagoida. Usein tämä pelko on vielä sellaista epäsuoraa, eli pelätään jotakin rasisti, ”huono ihminen” tms leimaa. Jo vuosien ajan monikulttuurisuuspropaganda on istuttanut (so. aivopessyt) ihmisiin tällaista pelkoa. ”Suvaitsevaisten” (Halla-ahon terminologiaa) pseudointellektualismiin kuuluu tavallisten ihmisten syyllistäminen, häpeän tunteminen ym. istuttaminen, jotta he ottaisivat helpommin vastaan tuhoisan monikulttuurisuuden, tai eivät sitä asiaan kuuluvasti vastustaisi.

    Onneksi kaikkia miehiä ei ole kuohittu ja onneksi kaikkia naisia ei ole revitty paljaaksi. Tästä sinä Johanna ja minä olemme eläviä esimerkkejä. Ja on meitä paljon muitakin.

    Olen tosiaan lukenut Halla-ahon blogia. Ehdottamasti tutustumisen arvoinen blogi ja jos haluaa kirjana lukea, niin osa teksteistä myös niin saatavana. Mielestäni Halla-ahon kirjoitukset toimivat hyvänä johdatuksena maahanmuuttopolitiikkaan ja monikulttuurisuuteen. Halla-aholla on myös useita hyviä pienempiä huomioita. 100% en kaikessa ole samaa mieltä, eroja tulee ehkä tietyissä tausta-ajatusmaailmoissa.

    Myös hommafoorumia kannattaa lueskella. Siellä on kirjoittajia moneen lähtöön, mutta eräs ehdoton vahvuus ko. foorumilla on, että siellä tulee kootusti esille asioita aihepiiristä ja näin se toimii hyvänä tiedonvälityksen kanavana.

    Halla-ahon tyylistä lyhyesti (kiitos muuten sinulle positiivisesta palautteesta minulle). Suurin vahvuus Halla-aholla on kirjoituksissa vahvat perustelut ja esittämisen tapa joka pohjaa tosiasiallisille ilmiöille, sekä loogisiin ja johdonmukaisiin ajatusrakennelmiin/päätelmiin. Toisaalta Halla-aholla on todellisuus puolellaan, kun taas ”suvaitsevaistolla” todellisuudesta irtautunut ideologia ja utopistiset tavoitteet, jotka tuovat mieleen lähinnä dystopia-kuvaukset. Siinä mielessä Halla-ahon helpompi olla oikeassa. Mutta jopa todellisuutta vahvempi voima helppouden mielessä on mielikuvan, aivopesun yms. voima, joka taas on ”suvaitsevaiston” tuhoaseita. Rohkeus ja tieto siitä että on oikeassa, pystyy kyllä tämän kuitenkin voittamaan!

    Valitettavasti viimeisimmän artikkelin luomisestani on aikaa jo melko paljon. Pahoittelut siitä kaikille blogiani seuraaville. Lähitulevaisuudessa tulen jatkamaan kirjoittamista. Taustalla olen valmistellut muutamia artikkeliaiheita, epäkohtia kun on valitettavan paljon. Aiheita ovat mm: esimerkkitapaus aivopesusta mille altistumme, lisää mustalaisista, sosiaalietuuksien suhde maahanmuuttajiin ja epäsuora ”kehitysapu”, sekä mitä erilaiset tavalliset ihmiset voivat tehdä edistääkseen parempaa elämää itselleen ja jälkipolville kauniissa isänmaassamme.

    Palataan asiaan!

    ps. olen muuten isäsi kanssa samoilla linjoilla kommunismin suhteen ja sen analogiasta monikulttuurisuuteen, kuten toit esille. Se ei TOIMI, eikä tule TOIMIMAAN!

 3. sama johanna, isot kirjaimet puuttuu permalink
  07.10.2011 5:47 am

  tulipa paljon tekstiä 😀 pitäs katella mihin kaikkeen pystyn vastailemaan, tosiaan olen kaverin koneella, en siskon eli näppäimet toimivat hyvin, mutta ei saa unohtaa suomalaista tapaa ottaa ölöppää eli kirjaimet periaatteessa pitäisi tällä kertaa heitellä miten sattuu, mutta olen tarkkana 😀 onneksi sait kirjoitettua uuden jutun, sitä olin jo oottanut aika kauan, mutta… et lähteny liikkeelle niin provosti että se olisi innostanut niinkuin aikaisemmat tekstit, lyhyt mutta paljon asiaa tiivistetysti 😛 en tiedä millä mielen tilalla olet kirjoittanut mutta ihmiset eivät monestikkaan jaksa lukea ”löysää” tekstiä, mutta, olen samaa mietä kuitenkin, vaikka ei inspiraatiota ollut ilmeisesti tarpeeksi. halla-ahon tekstit haukotuttaa pitkä veteisellä mielellä mutta jos jaksaa lukea koko jutun niin on sieltä napsittavissa oikein hyviä kohtia. elikkäs, tiukenna otettasi ja kirjoita provo meiningillä niin johan rupeaa ihmiset taas lukemaan blogiasi, kiireellä ei mitään kannata tehdä ellei ole todella lahjakas 😉 mjaah.. eipä mulla muuta kun olen hiukan juonut, eli sitten kun selvempi pää niin jaksaa kyllä kirjoittaa 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: